APPY QR

Soluția inteligentă pentru meniuri complete, conforme cu noile reglementări

Mult mai mult decât un calculator de valori nutriționale.

Reglementări impuse de ordinul 201/2022

Appy QR este tot ce ai nevoie pentru a fi în legalitate, acum și la orice alte modificări și completări ulterioare.

• Afisarea ingredientelor ce depasesc 20g, atat ale preparatului cât și a elementelor compuse folosite;
• Lista aditivilor prezenti in ingredientele folosite;
• Lista alergenilor daca sunt prezenti in ingredientele folosite;
• Declaratia nutritionala, care trebuie sa cuprindă următoarele elemente: valoarea nutrițională exprimată în Kj și/sau kcal, cantitatile de grăsimi exprimate în g, de acizi grași saturați exprimată în g, de zaharuri exprimată în g și de sare exprimată în g;
• Indicarea produselor provenite din produse congelate;

Conform ordinului, „într-un loc vizibil, ușor accesibil, lizibil, de neșters și care să nu fie ascunse de alte materiale scrise sau fotografice, lângă podus, pe un panou/meniu”.

Pentru asigurarea informării consumatorilor la vânzarea directă (inclusiv unitățile drive-in), se utilizează listele meniu, dar pot fi folosite și sistemele digitale de afișare prin panouri/ecrane, precum si codul QR, iar personalul de deservire trebuie să asigure informarea consumatorilor ca urmare a solicitării acestora, explică ANCP.

La vânzarea la distanță, informațiile trebuie să se regăsească atât pe website-ul operatorului economic, cât și pe eticheta de preț sau ambalajul de transport.

La comenzile plasate telefonic, în cazul în care consumatorul nu poate accesa website-ul operatorului economic, acesta trebuie să răspundă la solicitările consumatorului privind informațiile despre produs.

"La vânzarea la distanță, informațiile trebuie să se regăsească atât pe website-ul operatorului economic, cât și pe eticheta de preț sau ambalajul de transport.  ..."

Cu APPY ai mai multe opțiuni posibile de rezolvare a acestei cerinte.
Sună la 0728858989, pentru mai multe detalii.

Unitățile cu vânzare directă și/sau la distanță, cărora li se aplică prevederile Ordinului nr.201/2022, fără a se limita, sunt:
• Restaurante (clasice, specializate, cantine-restaurant, cu autoservire etc.)
• Braserii
• Pizzerii
• Berării
• Baruri
• Cafenele
• Fast-food inclusiv drive-in
• Unități tip bufet, rotiserii
• Unități cofetărie, patiserie
• Ceainării
• Terase/grădini de vară
• Unități pentru organizare evenimentE

Recomandarea este să le luați direct de pe etichetele produselor pe care le achiziționați de la furnizori.
În cazul în care nu aveți aceste date, puteți prelua aceste valori din baza de date existentă în aplicația APPY QR.
În APPY QR puteți oricând să actualizați: aditivii, alergenii si valorile nutritionale ale ingredientelor, iar cu un singur click, tot meniul este refăcut corespunzător.

De ce să alegi APPY QR

 • Număr nelimitat de rețete , ingrediente și produse - poți să adaugi în aplicația APPY QR oricâte produse dorești și să le activezi doar pe cele care dorești să apară în meniu;
 • Ai suport pentru introducerea inițială a datelor - Deși startul e cel mai dificil pas (ai de introdus lista de produse si lista de ingrediente(materii prime) pe care le folosești), cu APPY QR totul e foarte simplu. Operarea în aplicație este ușoară și ai la dispoziție 3 metode de adăugare produse, iar dacă ai nevoie de ajutor, îți oferim sprijin și în această etapă. 
  Produsele și ingredientele le poți adăuga:  unul câte unul, sau clonând un element existent, sau cel mai rapid, din tabele csv pe care le poți pregăti in Excel. Dacă ai nevoie de ajutor în aces pas echipa APPY te poate ajuta, introducând în aplicație, listele cu produsele și ingredientele pregătite de tine în tabele Excel. (cost adițional de 600 lei, opțiune pe care o poți selecta la înregistrare sau ulterior);
 • Ai administrare ușoară și recalcularea automată a valorilor nutriționale la orice modificare - Meniul tău se schimbă frecvent (meniul zilei, de exemplu), vrei să promovezi către clienți anumite produse sau pachete, schimbi ingredientele folosite, adaptezi rețetele (pentru eficiență), ... 
  Orice faci, APPY QR recalculează automat tot meniul și îl completează cu: rețeta, aditivi, alergeni si valorile nutriționale, meniu pe care apoi îl poți tipării, sau cel mai simplu, îl vizualizezi și îl folosești online din linkul locației tale (meniul digital QR);
 • Ai mai multe metode de utilizare a meniului generat - Odată actualizat, meniul, il poți folosi în mai multe moduri:
  1. Descarci meniul în format html/txt, pe care la nevoie îl poți modifica ușor, și îl 
         - tipărești sau îl trimiți fimeri ca face asta 
         - îl salvezi ca în format pdf și îl trimiți la GLOVO TAZZ BOLT ( dacă e cazul)
  2. Îl folosești online, ca și meniu digital complet al locației tale, disponibil la adresa de web generată în platformă, link pe care îl transformi în cod QR;
  3. Opțional poți afișa declarația nutrițională completă la fiecare produs din magazinul tău online actual. Contactează-ne dacă vrei mai multe detalii.
 • Primești cel mai bun meniu digital QR  
   • Conform cu noile reglementări introduse de ordinul 201/2022; 
   • Personalizat după imaginea brandului și locației tale;
   • Interactiv, APPY QR este singurul calculator nutrițional în care poți defini variante și modficatori/extra/toppinguri la produse, iar clienții tăi pot vedea rețeta, valorile nutriționale, aditivii si alergenii la opțiunile selectate;
   • Compatibil cu orice dipozitiv ar folosi clienții tăi;
  Meniu care te va ajuta să vinzi mai mult și să crești reputația locației tale.
 • Perfect pentru produse de tip MENIUL ZILEI - Mai multe metode de implementarea a meniurilor zilei sau a produselor similare.
 • Te ajută si în cazul VÂNZĂRILOR LA DISTANȚĂ - Mai multe metode posibile de implementare. Opțional, folosind modele din soluția APPY pentru restaurante, se pot defini mai multe imprimate (termice, cu etichete autoadezive, ...) și oricâte formate de tiparire. Puteți avea acces la o pagina de tipărire etichete produse, pentru trimiterea lor cu produsele pregătite pentru livrare;
 • AFIȘEAZĂ DECLARAȚIA NUTRIȚIONALĂ ÎN SITEUL TĂU ACTUAL, LA FIECARE PRODUS, AUTOMAT - doar cu APPY QR poți face această integrare. Dacă vrei detalii CLICK AICI
 • Costă doar 35.7 lei/lună (plătit anual)

Întrebări frecvente

Appy QR generează un meniu complet, conform noilor reglementări

pe care îl poti folosi în mai multe feluri:

1. Descarci meniul în format html/txt, și îl
     • tipărești sau îl trimiți fimeri ca face asta;
     • îl salvezi ca în format pdf și îl trimiți la GLOVO TAZZ BOLT (dacă e cazul);
     • copiezi datele din acest meniu și le utilizezi oriunde dorești;

2. Îl folosești online, ca și meniu digital complet al locației tale, disponibil la linkul generat în platformă, link pe care îl transformi în cod QR; Linkul meniului tău este activ pe toată durata abonamentul plătit.   

3. Opțional poți afișa declarația nutrițională completă la fiecare produs din magazinul tău online actual. Contactează-ne dacă vrei mai multe detalii despre această opțiune.

Sugestia noastră este să ai în locație unul sau două meniuri tipărite, generate de APPY QR, iar pe meniurile tale actuale să lipești un cod QR către meniul digital complet generat de APPY QR

Operare ușoară

Odată activat contul tău, trebuie să îți configurezi meniul. Pașii sunt:
1. Creezi categoriile meniului tău.
2. În fiecare categorie adaugi produsele disponibile, ( nume preparat, pret, gramaj si daca vrei poți pune și poză).
    Ai posibilitatea în aces pas să foloseși butonul de clonare, pentru a adauga mai rapid produse.
3. Introduci ingredientele, materia primă, care for fi utilizate la crearea rețetelor de la produse.
    Poți adauga ingrediente la care le vei pune rețete, acestea devenind semipreparate, pentu ca adăugarea rețetelor să fie mai ușoară;
4. La fiecare produs în parte definești rețeta. E mult mai simplu decât îți imaginezi. Poți copia o rețetă de la un produs la altul sau îți poți face semi-perparate pe care să le pui în rețetele produselor.

5. Odată de ai terminat introducerea datelor îți poți descarca meniul și îți poți genera codul QR.


Toate acestea le vei regăsi explicate în filmul trimis după activarea contului.

Pe toată durata abonamentului plătit, ai posibilitatea să faci orice fel de modificări în meniul tău și cu un singur click, aplicația APPY QR reface meniul cu noile valori pentru rețeta, alergeni, aditivi și nutrienți.

Ai suport tehnic pentru orice problemă ai putea întâmpina la operarea în aplicație. (whatsapp, email sau telefonic)

Fiecare restaurant gestionează propriile date

Pentru ca Appy QR să poată genera un meniu conform cu noile reglementări este nevoie ca meniul tău să fie definit corect și complet, adică:
• La fiecare produs să fie specificată greutatea unei porții/bucăți și rețeta de preparare;
• Fiecare ingredient să aibe toate detalile completate, adică:
      - dacă provine din produs congelat sau nu;

      - aditivii și alergenii conținuți;
      - valorile nutriționale (calorii, grasimi, acizi grasi saturati, glucide, zaharuri, proteine, sare si eventual fibre)


ANPC precizează obligativitatea restaurantelor de a intoduce valorile pentru ingrediente, chiar de pe etichetele produselor folosite. Aditivi, alegenii și nutrienții diferă de la producător la producător.


Dacă nu aveți aceste valori pentru ingredientele folosite, atunci le puteti copia din baza de date existentă în APPY QR, iar ulterior, oricanând doriți, puteți actualiza aceste date cu cele reale, de pe etichetele produselor.

Meniuri conforme

Atât în meniul digital cât și în cel tipărit vei avea exact datele cerute de noile reglementări.
Ai mai jos câteva imagini sau poți intra direct pe site-urile clienților nostri pentru a vedea direct toate aceste detalii.

doar 35.7 lei/lună

Cu o plată anuală de numai 450lei/an ai la dispoziție cel mai performant calculator de prețuri.
Nu mai sta pe gânduri. Fă-ți cont aici.

Simplu

1. Te întregistrezi în pagina https://apps.appy.ro/admin/#register;
2. Plătești online factura primită prin email. Ai buton de plată în emailul primit. (verifică și folderul SPAM în cazul în cazul în care nu găsești emailul);
3. După achitare, echipa APPY îți va activa contul și îți va trimite linkul către filmul explicativ al modului de operare în aplicație. Vizionează-l și începe să îți configurezi meniul.

Ce este APPY QR?

Soluția cea mai bună pentru a avea un meniu conform cu noile reglementări.

Este o aplicație online, accesibilă pe bază de abonament anual (doar 450lei/an), care:

 • GENEREAZĂ UN MINI-SITE, meniul digital QR al locației tale, meniu complet cu poze descrieri si toate informațiile cerute de noile reglementări, în desigul preferat. Meniu digital te ajută la dezvoltarea imaginii brandului tău ( opțional, poate fi transformat și în magazin online). Siteul este găzduit pe serverele APPY și este activ atât timp cât ai un abonament activ, plătit.
 • Calculeză valorile nutritionale, rețetele (inclusiv marcarea produselor congelate), alergenii si aditivii pentru toate produsele din meniul tău, pe baza ingredientelor si rețetelor introduse.
 • Generează meniuri pentru tipărire - În format html/pdf editabil, gata de listat sau de trimis celor care fac listarea meniului. Disponible în mai multe variante sau, la cerere, în formatul dorit.
 • Generează coduri QR (linkuri) -  Către orice secțiune a  meniulului digital sau către limba dorită, dacă ai ales să folosești mai multe limbi;
 • Opțional, afișează automat declarația nutrițională completă la fiecare produs din siteul tău actual - Click aici pentru detalii 
 • Opțional, poți activa alte module din soluția APPY pentru RESTAURANTE - module utile în activitatea zilnică din locația ta. Economisești timp și elimini o mulțime de erori dacă folosești o singură platformă pentru gestionarea tuturor comenzilor: din MAGAZINUL ONLINE, din portalurile de comenzi mâncare (GLOVO, TAZZ si BOLT), de la mese, de la tejghea și cele preluate telefonic
  • Prețurile și disponibilitățile le administrezi dintr-un singur loc, iar cu un click pe butonul de PUBLICARE MODIFICĂRI, se actualizează TOT: magazin online, GLOVO, TAZZ, BOLT, modulul de vânzări pe sală și de pe dispozitivele ospătarilor. (DA, poți pune prețuri diferite pentru fiecare)
  + multe altele. Dacă vrei sa vezi cum funcționează trimite-ne un mesaj pe email pentru planificarea unei prezent
  ări.

Exemple generate cu APPY QR

Meniuri inteligente pentru restaurante.

Transformă experiența culinară a clineților tăi, doar cu APPY QR.

Vizitează acum unele din meniurile digitale APPY QR :

Casa Dacilor  •  Fresh Pizza  •  Cabana Valea Aurie  •  The BurgrFactory •  Taj Restaurant ...

APPY QR - cea mai bună soluție pentru meniul tău

Misiunea noastră la APPY QR este de a ajuta restaurantele să ofere clienților o experiență culinară completă, interactivă, cu informații clare și detaliate despre alimentele pe care le consumă. Cu soluția noastră, restaurantele pot genera meniuri complete, care conțin informații despre rețete, valorile nutriționale, aditivi și alergeni, în conformitate cu cele mai recente reglementări și mult mai mult decât atât!

De ce să alegi un alt calculator nutrițional, disponibil la același preț, când poți avea, în plus, o mulțime de alte funcționalități?

Trei moduri de introducere produse și ingrediente

• unul câte unul
• prin clonarea unui element existent și modificare acestuia
• sau automat din tabele pregătite în excel.

Actualizări automate ale valorilor nutriționale

a aditivilor, alergenilor si a rețetelor întregului meniul, la orice modificare făcută asupra produselor, rețetelor sau ingredientelor.

Singurul sistem cu variante și toppinguri

pe care clientul le poate alege, TOATE VALORILE NUTRIȚIONALE ACTUALIZÂNDU-SE CORESPUNZĂTOR.

Oferă clientului tău o experiență interactivă

nu doar o listă seacă de valori afișate în pagină.

Produse, rețete și ingrediente proprii

Toate date introduse de tine sunt securizate și nu sunt partajate cu alte restaurante.

Introducerea și modificarea rețetelor extrem de ușoară

O rețetă o poți introduce manual sau o poți copia de la alt produs.
Poți crea semipreparate, iar un ingredient îl poți adăuga la mai multe produse odată.

Funcții de protejare a rețetelor

Ai la dspoziție câteva variante. Întreabă-ne ce ai de făcut pentru asta.

Bază de date cu valori nutriționale

Va punem la dispoziție baza de date USDA si Fineli, cu date standard corecte.

Generator de coduri QR 

Da, nu doar un cod, ci oricâte dorești. Poți face câte unul pentru fiecare limbă din meniul tău, către oricare din categorii, sau către cuprinsul meniului tău. Opțional ai putea avea chiar și câte un cod pentru fiecare produs în parte. TU alegi.

Promovare inteligentă

Folosește generatorul de coduri QR și avantajul de a lista un produs în mai multe categorii și promovează ușor "RECOMANDAREA BUCĂTARULUI", "NOUTĂȚI", "OFERTA ZILEI" sau orice altceva îți imaginezi.
(sau poți exporta în html/pdf aceste categorii)

EXPORT AUTOMAT CĂTRE SITEUL TĂU ACTUAL

Da, e posibil. Poți afișa declarația nutrițională completă, la toate produsele din siteul tău, sau unde doreșiti tu.
Siteul tău actual poate deveni conform cu noile reglementari ale Ordinului 201/2022.
Detalii aici.

Meniu Digital QR performant

Un site bun crește vânzarile și imaginea brandului tău. La fel este și cu meniul digital QR.
Dacă vrei, le poți avea pe amble integrate.

Personalizare

Restaurantele pot personaliza aspectul și stilul meniurilor lor, astfel încât să se potrivească cu imaginea și brandul lor. 

Meniu în oricâte limbi

Configurează meniul în limbile pe care le dorești.
Poți accesa meniurile prin coduri QR sau le poți tipării.

Statistici de utilizare a meniu digital

Monitorizează numărul de persoane care acesează meniul tău digital, precum și distribuția utilizatorilor pe hartă.

Generator de meniuri pentru tipărire 

Ai la dispoziție câteva formate prestabilte pe care le poți descărca, iar dacă îl vrei în alt format, trebuie doar să ne contactezi.

Soluție pentru
MENIUL ZILEI

Configurare ușoară a variantelor zilnice și accesarea meniului direct cu un cod QR și/sau tipărit.

Soluție pentru VÂNZĂRILE LA DISTANȚĂ

Noile reglementări intrate în vigoare prevăd însoțirea produselor, care se livrează, cu declarația nutrițională completă.
Opțional, în APPY QR, ai un modul de tipărire etichetă produs. (imprimante multiple, design personalozat, tipărire automată sau cu fereastră de tipărire din Windows)

Meniu digital structurat pe mai multe secțiuni de produse

Opțional poți avea produsele grupate exact asa cum ai și meniul fizic: Meniu Mâncare și Meniu Băuturi, iar în fiecare din acestea ai categoriile specifice.

Suport tehnic


Suntem alături de tine la orice problemă de întâmpinată la operarea în aplicație. Ne poți trimite un email, scrie pe whatsapp sau ne poți suna.

Flexibilitate maximă

Nu avem loc aici să enumerăm toți parametrii pe care îi poți configura in meniul tău, putem sumariza: TOTUL E CONFIGURABIL.

Număr nelimitat de rețete

Salvează în aplicație oricâte produse, rețete si ingrediente și activează-le doar pe cele pe care vrei să le ai vizibile în meniu.

Imagini din aplicația APPY QR

Vreau și eu un meniu APPY QR

cu doar 450 lei/an!

Pașii pentru accesarea aplicației APPY QR, sunt:

1. Te înregistrezi în aplicația online APPY QR, disponibilă aici:   https://apps.appy.ro/admin/#register

2. După înregistrare, primești factura și contractul, pe emailul cu care te-ai înregistrat (verifică și folderul SPAM în cazul în cazul în care nu găsești emailul). Plătește online factura primită, folosind butonul de plată din email.

3. După achitare, echipa APPY îți va activa contul și îți va trimite linkul către filmul explicativ al modului de operare în aplicație. Vizionează-l și începe să îți configurezi meniul.

Alte întrebări și răspunsuri

Aplicația APPY QR respectă toate cerințele ordinului ANPC 210/2022.
ANPC nu oferă acreditări aplicțiilor care fac aceste calcule.
ANPC a precizat faptul ca nu este nevoie de ștampila unui specialist nutriționist pentru calculul valorilor nutriționale, aceste valori pot fi calculate și de tine cu valorile ce sunt disponibile pe internet sau pe pachetele ingredientelor pe care le folosești.

Dacă vei introduce în aplicație valorile de pe etichetele ingredientelor folosite (nu uita aditivii și alergenii) atunci toate datele rezultate sunt perfect valabile și conforme cu reglementările curente.

Aplicația online Appy QR, se poate folosi în baza unui abonament anual de numai 450 lei / an.

ANPC a precizat faptul ca nu este nevoie de stampila unui specializat, nutritionist pentru calcului valorilor nutritionale, aceste valori pot fi calculate si de tine cu valorile ce sunt disponibile pe internet.

Dacă vei introduce în aplicație exact valorile de pe ingredientele folosite (nu uita si de aditivi si alergeni) atunci toate datele rezultate sunt perfect valabile și conforme cu reglementarile curente.

Fiecare restaurant are ingrediente proprii definite dupa bunul plac. Fiecare restaurant este direct raspunzator de datele introduse. Aplicatia APPY QR afiseaza doar aceste date, si nu poate fi trasă la raspundere in nici un fel.

APPY QR nu este doar un calculator de valori nutriționale. Este un minisite, care afișează meniul restaurantului tău într-o pagină de internet, link care se transformă în cod QR.

Acest site îl poți gestiona pe toata perioada unui abonament plătit. Editezi meniul, schimbi prețuri, rețete, ingrediente, de oricâte ori ai nevoie. Cu un singur click tot meniul este recalculat si afisat corespunzator.

Folosește generatorul de coduri QR pentru a genera linkuri către meniul în limba română, engleză sau orice altă limbă ai activat în aplicație, precum și către orice categorie de produse îți dorești.

Cu funcțiile extinse existente în APPY QR poți gnera un cod QR, către pagina principală, către promoții, către recomandările zilei și multe altele.
Sigurele limitări ar fi doar imaginația ta și timpul disponibil.

Dacă vrei sa vezi cât este de simplu, trimite-ne un email, iar noi îți vom trimite linkul către o prezentare video a aplicației.

Unitățile cărora li se aplica prevederile Ordinului nr.201/2022, fără a se limita la acestea, sunt: restaurante, braserii, pizzerii, berării, baruri, cafenele, fast-food inclusiv drive-in, unități tip bufet, rotiserii, unități cofetărie, patiserie, ceainării, terase/grădini de vară, unități pentru organizare evenimente.

Pentru același cost anual, de numai 450 lei/an, cu APPY QR vei primi mult mai mult.

Ai mai jos "câteva" funcționallități în plus:

• Meniu digital QR, performat și personalizabil (întră pe linkurile de mai sus să vezi cum funcționează pe telefonul tău);
• Statistici de vizualizare meniu digital, număr și distribuția pe harta a clelor care îl vizualizează;
• Posibilitatea de integrare în siteul tău actual, ca link sau buton de vizualizare meniu, sau mai profesional, direct într-o pagină din ste-ul tău:  ... site.ro/meniu.html;
•  Meniu în oricâte limbi dorești;
• Meniu structurat pe mai multe secțiuni (mâncare, băuturi, ...) fiecare cu categoriile dorite;
• Meniu digital grupat pe mai multe grupe de produse (meniu mancare si meniu bauturi, de exemplu); 
•  Meniu digital interactiv cu variante (mărimi, componente diferite selectabile, moduri de preparare) și toppinguri la produse;
• Meniul digital poate fi transformat in magazin online, inclusiv conectat cu portalurile GLOVO, TAZZ si BOLT pentru actualizarea cu un click a meniurilor de acolo si preluarea autoamata a tuturor comenzilor;
• Poate fi extins cu toate modulele APPY, care îți permit gestionarea în totalitate a tuturor activitaților restaurantului dintr-o singura platfroma (toate detaliile aici appy.ro.restaurants/);
•  Soluție pentru Meniul Zilei;
• O mulțime de parametrii de configurare;
• Mai multe coduri QR, către diverse părți ale meniului;
• Oricâte formate html pentru tipărire (formatul html este ușor de editat și modificat), care se pot tipării pe orice dimensine de pagină);
• Import si export date din fisiere csv (tabele salvate ca si text);

Îți propunem un parteneriat prin care:
• poți gestiona conturile mai multor locații,
• poți realiza ușor meniuri complete pentru aceștia,
• ai o reducere din prețul de listă,
• gestionezi liste de produse și îngrediente pe care le poți copia ușor de la o locație la alta,
• oferi restaurantelor tale un meniu digital performant sau o varianta html/pdf tipăribilă.
Dacă te interesează o astfel de colaborare, click aici: Trimite mesaj

Obiectivul APPY: Restaurantul perfect organizat!

• Fără timp pierdut pentru în activități inutile,
• Fără erori de operare,
• Fiecare îndeplinindu-și sarcinile postului,

Bucătarii gătesc, ospătarii servesc, curierii livrează, ..., iar APPY face restul, fără greșeli și în cel mai scurt timp posibil (de cele mai multe ori, chiar instantaneu)

APPY Solutions = angajați hAPPY = clienți hAPPY = afaceri profitabile!

Ai alte întrebări?

Contactează-ne la info@appy.ro, telefonic la 0728.858.989 , sau lasă-nu un mesaj în formularul de mai jos.

Adrese

Buftea Business Center, Strada Buftea 5,
Cluj-Napoca, Romania

Ivan Susanin, Sofia, Bulgaria

Contact

Tel: +40 728.858.989

Tel: +359 88.975.8989

Mobirise page builder -

Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.